Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-04-29 | Placering: Linköping eller Stockholm

Business Analyst

Om Cambio Healthcare Systems
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Vi söker dig som vill vara med och ta fram vår nästa generations produkt som är skräddarsydd för olika målgrupper och processer inom hälso- och sjukvård. Hos oss kommer du att känna att du är en del av något större och din insats kommer att bidra till direkt nytta och värde för både vårdpersonal och dig som patient. Våra produkter erbjuder flexibla lösningar med höga krav på tillgänglighet, prestanda och patientsäkerhet. Nu söker vi fler Business Analysts till våra team och vi hoppas det är du!

Vår produktutveckling vilar på agila principer och kännetecknas av tät kommunikation med användare och andra intressenter inom verksamhetsområdet. Som Business Analyst arbetar du i nära samverkan med UX Designer, System Architect och Product Owner. Arbetsuppgifterna omfattar hela processen från att samla in och analysera användarnas och verksamhetens behov, till att omsätta dessa till krav och lösningsförslag. I arbetet ingår process- och kravmodellering, design av informationsarkitektur och användningsflöden, planering och prioritering av vilka ärenden som ska utvecklas samt validering av utvecklad lösning och dokumentation av den färdiga produkten. Du kommer att arbeta i ett internationellt team där det förekommer resor till våra kunder och kontor i Sverige men även internationellt.

Våra förväntningar
Vi söker dig med relevant utbildning som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med kravhantering, gärna med kunskaper inom informations- och processmodellering. Du bör ha arbetat med verksamhetskritiska IT-system eller affärssystem, helst inom e-hälsa. Meriterande om du är certifierad kravhanterare t.ex. REQB/IREB. Vi ser gärna att du är drivande, kreativ och har en analytisk förmåga samt är kommunikativ och har lätt för att sammarbeta med andra. Då du kommer vara i kontakt med våra kontor utanför Sverige bör du kunna flytande svenska och engelska både i tal och i skrift.

Vi erbjuder
Ett meningsfullt arbete inom en samhällskritisk bransch där du i rollen som Business Analyst har stora möjligheter att påverka utformningen av framtidens e-hälsolösningar. Du kommer få vara med på hela resan från första mötet med användaren till slutproduktion. Du kommer ingå i ett team med engagerade och trevliga kollegor samt en stimulerande och öppen arbetsmiljö.

Beroende på ditt intresseområde, kan du välja att ingå i ett team inom produktområdet PAS som stödjer patientadministrativa processer såsom tidsbokning, remisshantering, operationsplanering, in- och utskrivning och fakturering för vårdkostnader. Alternativt ingå i CCS-teamet som är ansvariga för den kliniska kärnfunktionaliteten i produkten Cosmic, såsom medicinering- och vårddokumentation. Eller i teamet MaDS där vi driver integrationsprojekt med koppling till regional och nationell e-Hälsoinfrastruktur, det vill säga med fokus på den svenska marknaden.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park, vårt Stockholmskontor ligger centralt på Drottninggatan.

Tjänstgöringsort: Linköping eller Stockholm
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-07-31

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Sara Sköld för PAS, Eva Senneryd för CCS eller Christer Spanne för MaDS.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map