Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2018-05-25 | Placering: Linköping

Är du läkare och vill vara med och forma nästa generations e-hälsolösningar?

Vi söker nu kliniska rådgivare till vårt produktutvecklingsteam.

Cambio Healthcare Systems är ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden samt även med närvaro i Storbritannien.

Till hösten kommer vi att utöka vår grupp med kliniska rådgivare. Utgångspunkten är att nå följande specialistområden; primärvård, gynekologi/obstetrik, akutsjukvård, internmedicin samt en bred opererande specialitet (t.ex. allmänkirurgi eller ortopedi).

Som klinisk rådgivare arbetar du deltid, parallellt med ditt ordinarie arbete inom vården. Du kommer att arbeta direkt med vår produktutveckling och ingå i ett tvärprofessionellt team med designers och utvecklare.

Ditt uppdrag är att för ditt specialistområde bidra till att ta fram lösningar som beskrivs som pålitliga, tilltalande och smarta. I rollen som klinisk rådgivare arbetar du även med aktiviteter gentemot våra kunder där du är ett språkrör för företaget och våra produkter, alltid med det kliniska perspektivet som utgångspunkt.

Placeringsort: Linköping

Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map