Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2019-05-03 | Placering: Linköping

Apputvecklare

Om Cambio Healthcare Systems
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle och tillsammans med oss bli världsmästare. Våra framgångsrika produkter COSMIC, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Vill du vara med på vår resa?

Din roll
Vi söker dig som vill vara med och ta fram vår nästa generations produkt som är skräddarsydd för att bland annat fokusera på patientinvolvering. Den stora utmaningen är att ge invånarna bättre tillgänglighet till sjukvård, detta gör vi genom moderna digitala tjänster där vår patientapp Min Hälsa är en viktig pusselbit för att klara av utmaningen. Hos oss kommer du att känna att du är en del av något större och din insats kommer att bidra till direkt nytta och värde för både vårdpersonal och dig som patient. Nu behöver vi fler utvecklare till vårt team och vi hoppas det är du!

Som apputvecklare hos oss på Cambio kommer du vara en del av ett växande agilt team som designar, utvecklar, driftsätter och underhåller appen Min Hälsa. Vi är idag ett team som trivs tillsammans och värdesätter öppenhet, samarbete och tillit. Vår teknikstack består av en stor dos Flutter/Dart, native iOS/Android samt Java/Kotlin. För vår CI/CD använder vi Git, Jenkis och SonarQube.

Våra förväntningar
• Goda färdigheter i native iOS/Android utveckling och/eller modern webbutveckling med Javascript-ramverk och/eller cross-plattform utveckling för iOS/Android
• Flerårig erfarenhet av agila arbetsmetoder.
• Arbetat med CI/CD verktyg och testautomatisering.
• Goda färdigheter i engelska både i tal och i skrift.

Samtidigt som du har ett intresse för lösa tekniska problem och skriva kod, tycker du även det är viktigt att användaren har en fantastisk användarupplevelse. Du är en ödmjuk, nyfiken och hjälpsam person som tar ansvar och vill känna stolthet över det du arbetar med.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri Lanka, kontor i Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vårt kontor i Linköping ligger i Mjärdevi Science Park.

Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Ansök senast: 2019-06-02

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Henrik Linde.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Dela med dig av sidan

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map