Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2017-01-11 | Placering: Enligt eget önskemål, Linköping eller Motala.

Webbutvecklare till Cambio/ILAB

Cambios nyförvärvade dotterbolag ILAB söker nu en engagerad frontend-utvecklare för utveckling av användargränssnitt i Viva, vårt verksamhetssystem för kommuner. Vi söker dig som känner att du behärskar webbutveckling, är en problemlösare och som gillar utmaningar!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med utveckling av publika och interna användargränssnitt i Viva som är vårt verksamhetssystem för kommunal förvaltning. Du kommer att lära dig mycket om våra kunders verksamheter eftersom vi eftersträvar lösningar som ger största möjliga nytta för kunden. Vi har ett mycket tätt samarbete med våra kunder som idag består av 30 svenska kommuner med c:a 30 000 användare.

Profil
Du är en passionerad utvecklare som brinner för systemutveckling inom client/server och webbmiljö. Du tycker om att följa givna standarder och regelverk för utveckling. Du ska ha relevant universitets- eller högskoleutbildning, alternativt vara självlärd med systemutveckling som ditt stora intresse. Det är en fördel om du har några års relevant arbetserfarenhet men det viktigaste för oss är din personlighet. Du kommer snabbt att bli viktig för oss och ska därför se långsiktigt på din anställning. Du kan arbeta såväl i team som självständigt.

Tekniska kunskaper
Som frontend-utvecklare ska du ha erfarenhet av jQuery, Bootstrap och utveckling mot backend-servrar. Kunskaper om Dojo är meriterande men inte nödvändiga.

Placeringsort
Enligt eget önskemål, Linköping eller Motala.

Ansökan
Du skickar din ansökan med löneanspråk till jobb@ilab.se. Urvalet sker löpande.

Läs mer om ILAB: www.ilab.se

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map