Logotype
Logotype
Logotype

Publicerad: 2016-12-05 | Placering: Linköping

Junior systemutvecklare med kundfokus

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta med Cambios kärnverksamhet och ta del av den mest moderna tekniken inom eHälsa. Du utvecklar tekniska lösningar som används i omfattande installationer med tusentals dagliga användare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som junior systemutvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta utveckling och förvaltning av svenska anpassningar och integrationer mot nationella IT-tjänster. Du kommer att vara en del av det svenska utvecklingsteamet, där många av utvecklarna har mångårig erfarenhet av utveckling av eHälso-system. Mycket av arbetet sker i nära kontakt med kund och tredjepartsleverantörer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet och intresse inom programmering. Om du har några intressanta projekt får du gärna beskriva dem i din ansökan. Då mycket av arbetet sker i nära relation till kunder samt tredjepartsleverantörer, söker vi dig som är serviceinriktad och har ett stort intresse för problemlösning.
Vidare meriteras kunskap och erfarenhet inom följande områden:
• Java
• Design och implementation med hänsyn till prestanda, robusthet och underhåll
• Databaser (främst MS-SQL)
• Versionshantering (SVN, GIT)

Din utbildningsbakgrund bör innehålla en examen som civilingenjör alt. Högskoleingenjör med för tjänsten relevant inriktning. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska såväl som engelska.

Dina personliga egenskaper
Ditt arbetssätt kännetecknas av en bra struktur, hög kvalitet samt att du har en god förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och vardag. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang med en god förmåga att skapa, utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Vidare ser vi gärna att du är initiativtagande och självgående.

Sista ansökningsdag är 31:a december. Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map