Logotype
Logotype
Logotype

Exceptionella talanger inom IT

Vi söker supertalanger med vilja att utveckla framtidens e-hälsovård! Sverige har som mål att bli bäst i världen på e-hälsa inom tio år. Den utmaningen har vi på Cambio Healthcare Systems redan antagit. Vill du vara med?

Cambio arbetar med att utveckla framtidens ledande och mest innovativa e-hälsolösningar. Vi är medarbetare med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla bra IT-lösningar, specialiserade för hälso- och sjukvården. Inom Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Vi försöker skapa hög trivsel och en bra arbetsmiljö. Vi strävar alla efter att vara trevliga kollegor och hålla en öppen kommunikation. Välkommen att bli en ”Cambian”!

Genom vårt Cambio Young Professionals Program, blir din framtid långt ifrån ett vanligt jobb. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan samhällsnytta och ny spetsteknik. Du måste gilla utmaningar, problemlösning och samarbete. Programmet är skapat för dig som nyligen tagit examen och som sporras av utmaningar, du gillar att arbeta med problemlösning på olika nivåer i nära samarbete med kollegor och kunder.

Programinnehåll Föreläsningar om Cambio som företag, utbildningar i de grundläggande modulerna inom COSMIC som produkt, individuell uppgift, seminarier och workshop i kravhantering/UX och mjukvaruutveckling (gäller för rollen utvecklare) samt en resa till Sri Lanka för att möta våra kollegor i Colombo och mycket mer…

Vi söker  Oerfarna men väldigt drivna ingenjörer, systemvetare, medicinska informatiker, kognitionsvetare eller motsvarande som är intresserade av en framtid hos oss inom sina respektive specialistområden.

Roller Developers,  Business Consultants, Application Managers , Quality Engineer, Business Analysts och UX designer.

Developers, Application Managers och  Quality Engineers, placeringsort Linköping

Språkkunskaper Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Programmet löper under 4 månader.

Utbildning Civilingenjör, högskoleingenjör, kognitionsvetenskap, systemvetenskap och medicinsk informatik.

Utland Förlagd utbildning på Sri Lanka under ca 2 veckor.

Placeringsort Linköping/Stockholm

Ansökan: Programmet för 2019 är tillsatt

Ansökan till programmet 2020 öppnas under våren 2020

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. Vi är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten.
Följ oss på:
FacebookInstagram
Contact us:
Phone Mail Map